Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου μπορεί να είναι μια απλή καθημερινή ‘μέρα για ‘σένα, ειδικά αν είσαι παντρεμένη ή συζείς με τον σύντροφό σου. Ναι έχεις δίκιο… σχεδόν! Διαφωνώ με την εμπορικότητα της ‘μέρας, όμως αν το καλοσκεφτείς -όπως και πρέπει- είναι σίγουρα μια ευκαιρία να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σου, να αναθερμάνετε τη σχέση σας ή να βρείτε ξανά τον έρωτα που πιθανώς έχετε αφήσει λίγο πίσω λόγω της ρουτίνας ή της συνήθειας. Από το να περάσετε ακόμα ένα βράδυ στο σπίτι διαβάζοντας βιβλία και χαζεύοντας τηλεόραση, φορέστε τα καλά σας και βγείτε για ένα ρομαντικό δείπνο. Ακόμα καλύτερα… πάρ’ τε άδεια και οργανώστε μια μικρή εκδρομή! Ό, τι κι αν επιλέξεις σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις! Αν τώρα είσαι και πρωτάρα στον τομέα, καλύτερα να το κάνεις με τα σωστά αξεσουάρ ομορφιάς! Ξεκινάμε!

Beauty List!

Βγήκα στα μαγαζιά και σου προτείνω super προϊόντα για να είσαι ακόμα πιο λαμπερή εκείνη τη νύχτα.

#1 Βath Spa Gift Set: Σετ περιποίησης σώματος σε σχήμα καρδιάς με σφουγγαράκι, τρίφτη πλάτης, φυσική λούφα και βούρτσα μαλλιών για να έχεις μαζί σου στην τσάντα σου σε περίπτωση που μείνεις στο σπίτι του… ή στο ξενοδοχείο! Βρες το στα Galerie de Beaute με έκπτωση 40% από 12,90 μόνο 7,74 ευρώ!

#2 Mon Paris Eau de Parfum Vapo 30ml: Το νέο γυναικείο άρωμα του οίκου Yves Saint Laurent με νότες αισθησιακού musk. Βρες το στα Galerie de Beaute με έκπτωση 25% στα 44,43 ευρώ!

#3 Pure Color Envy Hi-Lustre: Το τέλειο κόκκινο για την περίσταση! Το νέο κραγιόν της Estee Lauder για τέλειο σχήμα και όγκο στα χείλη σου σίγουρα θα τον μαγέψει! Βρες το στα Galerie de Beaute με έκπτωση 25% στα 25,87 ευρώ!

#4 Essie After Sex Nail Polish: Ένα υπέροχο και ιδιαίτερο χρώμα για να κλέψεις τις εντυπώσεις του αυτήν την ημέρα. Θα το βρεις στα καταστήματα καλλυντικών. Κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ.

The Underwear Story…

Και επειδή τα προϊόντα ομορφιάς πρέπει να συνδυάζονται με τα κατάλληλα εσώρουχα, μην παραλείψεις μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα Yamamay. Εκεί θα βρεις την εντυπωσιακή Valentine’s Collection σε ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα που είναι ταυτόχρονα sexy, προκλητικά και girly για να αναδείξεις όποια πλευρά του χαρακτήρα σου θέλεις…

Χρόνια πολλά και Καλή διασκέδαση!

XOXO

X.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *