Όπως πιθανώς έχεις δει και στο instagram που ανεβάζω σχεδόν καθημερινά τα αγαπημένα μου outfits, είμαι λάτρης των χρωμάτων. Δεν μου αρέσει το μαύρο το καλοκαίρι. Προτιμώ έντονα χρώματα, μοτίβα και λουλούδια, όπως άλλωστε επιτάσσει η εποχή. Σ’ αυτό το post λοιπόν, θα σου δείξω τα αγαπημένα μου must have κομμάτια για φέτος την άνοιξη, που αποτελούν σίγουρα trends και πρέπει -αν δεν τα έχεις- να τα εντάξεις στην ντουλάπα σου! Λόγω της οικονομικής κρίσης, έχω επιλέξει κομμάτια που είναι πολύ οικονομικά και θα τα βρεις εύκολα στην αγορά, όπου κι αν μένεις.

Αν δεν είδες τις εβδομάδες μόδας, σε ενημερώνω πως κυριάρχησε το casual και το streetstyle, ωστόσο παρακάτω διάβασε τις πιο δημοφιλείς και νεανικές τάσεις στα ρούχα και τα αξεσουάρ για την φετινή άνοιξη, που λατρεύω.

#1 Οι Φραμπαλάδες

Τα μανίκια σε σχήμα καμπάνας που πέφτουν ανέμελα στον καρπό σου κυριάρχησαν σε επώνυμους οίκους μόδας, όπως ο Michael Kors, ωστόσο, γενικά οι φραμπαλάδες και οι μπλούζες χωρίς ώμους είναι απόλυτο trend και φέτος. Τα μανίκια δεν ενδείκνυνται ιδιαίτερα με τη ζέστη, οπότε προτίμησε μπλουζάκια με φραμπαλάδες σε έντονα χρώματα, συνδυάζοντάς τα με το τζιν παντελόνι ή το σορτσάκι σου! Μπορείς να βρεις και φόρεμα ή φούστα με πτυχές! Ό, τι κι αν επιλέξεις είναι το αγαπημένο μου κομμάτι, καθώς έχει μια τάση ρομαντισμού και vintage που λατρεύω! Δες στο video το αγαπημένο μου μπλουζάκι από τα BSB!

#2 Ψηλόμεσο παντελόνι με ζώνη

Αγαπημένο, κομψό, σικάτο και μοδάτο ανοιξιάτικο κομμάτι για όλες τις ώρες. Πίστεψέ με, είναι πιο εύκολο να το υποστηρίξεις από όσο νομίζεις! Συνδύασέ το με ένα απλό, μονόχρωμο στενό top ή crop top και φόρεσέ το για καφέ ή στο γραφείο με τα αθλητικά σου ή σε μια βραδινή σου έξοδο με ψηλοτάκουνα πέδιλα. Tip: Επίλεξε μαύρο ή χρωματιστό αλλά, αν έχεις έντονες καμπύλες, σίγουρα διάλεξε κάτι μονόχρωμο, χωρίς πολλά σχέδια και μοτίβα. Τέλειο!

Το αγαπημένο μου είναι ένα μονόχρωμο μπορντώ ή λαδί από τα Stradivarius σε τέλεια γραμή και πολύ προσιτή τιμή 22,95 ευρώ!

#3 Τα nudes

Εντάξει το απαλό ροζ, το μπεζ και το σομόν είναι σίγουρα οι αγαπημένοι μου τόνοι για την άνοιξη και της ταιριάζουν γάντι. Συνδύασε τα αγαπημένα σου nude κομμάτια με γκρι ή μαύρο. Εμένα μου αρέσει πολύ! Δες στο video κάποιες από τις επιλογές μου!

#4 Σιθρού και διάφανα

Το σιθρού μου αρέσει κυρίως το καλοκαίρι. Είναι θηλυκό και σίγουρα σέξι. Διάλεξε ένα σιθρού μπλουζάκι και φόρεσέ το με το αγαπημένο σου μονόχρωμο ή χρωματιστό σουτιέν, ακόμα και με το μαγιό σου. Αν πάλι δεν αισθάνεσαι άνετα με κάτι τόσο τολμηρό, προτίμησε ένα τοπάκι ή φόρεμα με διαφάνεια και ύφασμα στα επίμαχα σημεία για πιο διακριτικές εμφανίσεις που όμως διατηρούν την πρωτοτυπία και τη θηλυκότητά τους. Εγώ διάλεξα, όπως είπα, nude απόχρωση, όμως εσύ διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

#5 Το χοντρό τακούνι

Δεν ξέρω αν συμφωνώ απόλυτα με αυτήν την τάση, γιατί είμαι λάτρης του στιλέτου, τα πόδια μου, όμως, σίγουρα θα τη λατρέψουν! Tα πέδιλα αλλά και τα σανδάλια με χονδρό τακούνι είναι ότι πιο in κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή και πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στην ντουλάπα σου. Τα αγαπημένα μου αυτής της τάσης είναι τα μαύρα μου πέδιλα Carlo Pazolini, που δεν αποχωρίζομαι σχεδόν ποτέ αυτήν την εποχή.

#6 Διχτυωτό καλσόν

Μη γελάς! Τα λεγόμενα “fishnets” έχουν επιστρέψει για τα καλά φέτος την άνοιξη και απ’ ότι φαίνεται θα παραμείνουν. Ένα άκρως δημοφιλές, casual και μοδάτο look στο instagram είναι το σκισμένο τζιν και το δικτυωτό καλσόν σε διαφορετικό χρώμα να φαίνεται από μέσα. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!

#7 Τα Floral

Η αγαπημένη τάση που ξεκίνησε φέτος ο οίκος Balenciaga και η Prada και συνέχισε η Βίκυ Καγιά στο Shopping Star περιλαμβάνει ανθισμένα φορέματα, ζιπ κιλότ και μπλουζάκια. Μάλλον έχεις πολλά ανάλογα ρούχα στην γκαρναρόμπα σου, όπως κι εγώ. Σου προτείνω τα αγαπημένα μου floral κοντομάνικα μπλουζάκια από τα Stradivarius, που συνδυάζονται άψογα με το τζιν σορτσάκι και τα αθλητικά σου αλλά και την εντυπωσιακή ζιπ κιλότ μου από τα Kelly’s για τις βραδινές σου κομψές και θηλυκές εμφανίσεις.

Σίγουρα θα βρεις κάποια από τις αγαπημένες μου ανοιξιάτικες τάσεις να ταιριάζουν στο στιλ σου. Go on και μην ξεχνάς! Όχι στις υπερβολές!

Καλή επιτυχία στους συνδυασμούς σου!

xxx.

Xenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *