xenia-bwhello

Γεννήθηκα στις 5 Γενάρη (Ναι, ναι Αιγόκερως!) στην Πάτρα. Από το 2003 μένω στην Αθήνα, όπου σπούδασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (ΕΜΜΕ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έπειτα ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο “MSc Computer Science – Web Development” στο City University of Seattle. Επίσης, από το 2011 είμαι μέλος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του “Columbia in science University and Technology Labs” της Νέας Υόρκης. Είμαι δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, συντάκτρια και φυσικά blogger! Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου και χαίρομαι να κάνω πράγματα που λατρεύω. Μου αρέσει η γυμναστική φυσικά, η μουσική, ο χορός, το μπαλέτο, το σινεμά, τα βιβλία, η μόδα και τα ταξίδια (Υπάρχει μεγάλη γκάμα… Βλέπεις!) Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι πάρα πολύ με τη διατροφή και το fitness, τα οποία πλέον έχω ανάγει σε τρόπο ζωής. Το 2018 μάλιστα πήρα το πτυχίο της ακαδημίας E-Fit  και πλέον είμαι και επίσημα EMS Personal Trainer! Θα χαρώ να σε συμβουλέψω σε θέματα διατροφής και άσκησης. Περιμένω τα μηνύματά σου. Εναλλακτικά θα με βρεις στο studio NamastE-Fit.gr στο Νέο Ηράκλειο, με το οποίο συνεργάζομαι.

Γενικά δεν είμαι αισιόδοξη και δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω όμως στους ανθρώπους και στη δύναμη που ο καθένας έχει μέσα του για να κυνηγήσει τα όνειρά του και να κάνει αυτό που αγαπά. Κάπου διάβασα ότι το σύμπαν είναι τσιγκούνικο για όποιον αρνείται τον εαυτό του. Γι’ αυτό κι εγώ πιστεύω στον εαυτό μου. Έχω κάνει πολλές δουλειές κατά το παρελθόν, άλλες γιατί μου άρεσαν και άλλες για βιοποριστικούς λόγους και δεν αφήνω τα πράγματα στην τύχη αλλά συνεχίζω να ελπίζω… Φτάνει μόνο να σου πω ότι με τη βοήθεια του φίλου μου – γιατί σου λέει αυτή είναι ικανή να πάει μόνη της η τρελή – έκανα πραγματικότητα ένα όνειρο που είχα από την εφηβεία μου! Είναι απίστευτο συναίσθημα να πραγματοποιείς τα όνειρά σου και η πραγματικότητα ξεπερνά κατά πολύ τη φαντασία… So keep going!

Πώς προέκυψε τώρα το συγκεκριμένο site; Ένα απόγευμα συζητούσα με την αδερφή μου για κάποιες ιδέες μου, οι οποίες πάντα ξεκινούν με τις φράσεις «Θέλω να…», «Μήπως…;», «Έχω μια τέλεια ιδέα…Θα μπορέσω;», «Μακάρι…» και μου λέει: «Αφού θέλεις γιατί δεν το κάνεις και περιμένεις απ’ τους άλλους; Αφού το ‘χεις!» «Θα με βοηθήσεις;» είπα και μου λέει «Ναι!»… That’s the beginning!!! Αυτό το site έγινε πραγματικότητα και όπως λέει και το όνομά του, είναι ο κόσμος μου. Είναι ο εαυτός μου. Είναι η δουλειά μου, οι δημιουργίες μου, τα αγαπημένα μου, οι προτάσεις μου, οι κριτικές μου, οι ιδέες μου (που λέγαμε παραπάνω). Είμαι εγώ!

Εδώ έχεις επίσης, τη δυνατότητα να δεις τις εκπομπές, που παρουσιάζω σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Eqvus Productions, με την οποία συνεργάζομαι από το 2010 (κλίκαρε στο μενού: ΕΚΠΟΜΠΕΣ) καθώς και να διαβάσεις δημοσιευμένα άρθρα μου στα περιοδικά Jolie, L’ Officiel Hommes και Women’s Health σε όλες τις κατηγορίες του MY WORLD (κλίκαρέ τες)! Στην ΕΝΟΤΗΤΑ “A la carte” της εκπομπής CINELOVERS θα δεις αποσπάσματα της πρωινής εκπομπής “A la carte” στο ΑΡΤ TV, όπου παρουσιάζω τις ταινίες της εβδομάδας με trailers και backstage. Τέλος, στην ενότητα ΤΗΕ INSIDER – MEET THE STAR θα διαβάσεις κριτικές μου για τις ταινίες, όπως παρουσιάζονται και στο ειδησεογραφικό site Now24.gr!

Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσεις μαζί μου για ιδέες και προτάσεις για το site, απορίες, θέματα που θέλεις να συμπεριληφθούν, να μου πεις τη γνώμη σου ή οτιδήποτε άλλο! (Κάνε κλικ δίπλα, στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ…) Ελπίζω να σου κρατήσει συντροφιά και να μπεις για λίγο “στον κόσμο μου…”! Καλή διασκέδαση!

Favorite Quote: “Η ζωή μου ορίζεται από τα ταξίδια και τα όνειρά μου…” Νίκος Καζαντζάκης

XOXO Xenia K.washitape


welcome
washitape
venice
shooting
ny
beach
fitgirl
ballet