Ένα μαύρο παντελόνι (satin ή jeans ή δερμάτινο ή ακόμα και παντελόνα) δεν λείπει ποτέ από καμία γυναικεία ντουλάπα! Κι αν λείπει, κακώς! Θα συνέστηνα την άμεση αγορά του! Τύπου μέσα στην επόμενη ώρα…

Σίγουρα δεν το ακούς πρώτη φορά ότι το μαύρο παντελόνι κολακεύει κάθε σωματότυπο. Πόσο μάλλον αν είναι κολλητό. Ψηλοκάβαλο ή χαμηλοκάβαλο, με τσέπες ή χωρίς, κάπρι ή μακρύ, ένα μαύρο παντελόνι μπορεί να γίνει πολύ εντυπωσιακό και στιλάτο. Καθόλου τυχαίο που τα πιο διάσημα fashion icons του κόσμου φορούν κατά κόρον το μαύρο παντελόνι. Η τέλεια επιβεβαίωση για εμένα που το υποστηρίζω φανατικά!!!

Αν λοιπόν, έχεις το ίδιο πρόβλημα με ‘μένα, δηλαδή είσαι ώρες μπροστά στη ντουλάπα σου γεμάτη απορία… «Τι θα βάλω σήμερα;» ενώ ο χρόνος τρέχει, μη σκας! Θα βάλεις ένα μαύρο παντελόνι – κατά προτίμηση στενό και κολλητό και satin. Γιατί; Γιατί ταιριάζει με τα πάντα. Με όλα σου τα ρούχα, από το στενό σου χρωματιστό μπλουζάκι (ναι, ναι, αυτό που σου κάνει ωραίο στήθος) μέχρι το άσπρο σου πουκάμισο. Άσε που ανάλογα με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις μπορείς να δημιουργήσεις αμέτρητα outfits. Αθλητικό ή επίσημο, καθημερινό ή βραδινό. Και, φυσικά, όλες τις εποχές του χρόνου!

Το Μαύρο Satin – Τζιν που αγαπώ!

Για το γραφείο προτιμώ πάντα το αγαπημένο μου Marciano Satin-Look Jeans της Guess! Είναι στενό, ταιριάζει απόλυτα στο σώμα μου, αναδεικνύει τη γραμμή μου και φοριέται όλες τις εποχές! To συνδυάζω, όπως σήμερα, με ανοιχτόχρωμο αμάνικο γυαλιστερό μπλουζάκι και φυσικά μαύρο σακάκι. Εννοείται και με ψηλοτάκουνες γόβες (winter) ή πέδιλο (summer look)! Σε συνδυασμό δε με χρυσά κοσμήματα είναι άψογο! Άσε που με αυτό το look μπορώ να κρατήσω και την αγαπημένη μου πολύχρωμη τσάντα!

Με ο, τιδήποτε λοιπόν κι αν μπορείς να φανταστείς να συνδυάσεις το μαύρο τζιν σου μπορείς να το κάνεις. Σίγουρα δεν θα είναι λάθος!

Θες να αποκτήσεις κι εσύ το τζιν μου; Μπες στο GUESS STORE  και διάλεξε το αγαπημένο σου!

63G1518055Z-A996New York Stabilized Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *