Αγχώθηκες σαν κι εμένα επειδή πάτησες τα πρώτα -άντα και κάνοντας τον απολογισμό σου έβαλες τα κλάματα; Καλώς όρισες στην πιο δημιουργική σου ηλικία! Είσαι και όμορφη και ώριμη και συγκροτημένη! Με απλά λόγια… Ξέρεις τι θέλεις και κυρίως πως ακριβώς να το διεκδικήσεις! (Ναι ναι αυτό που περίμενες τόσον καιρό!) Πάρε λοιπόν, τον χρόνο με το μέρος σου και κυρίως ΜΗΝ αγχώνεσαι με την ηλικία σου…

Η κοινωνία μας έχει εμμονή με την ηλικία, όμως μπορείς να την αξιοποιήσεις υπέρ σου. Σκέψου ότι είσαι αρκετά μεγάλη ή πολύ μικρή για να σκοντάφτεις σε τεχνητά εμπόδια. Θα σου δώσω ως παράδειγμα τη φίλη μου την Αριάδνη. Εξελίχθηκε από μια απλή υπάλληλο στον τομέα του επιχειρηματικού σχεδιασμού σε δεινή επιχειρηματία. Παράλληλα, γνώρισε έναν άντρα 9 χρόνια μικρότερό της, έκανε παιδί στα 40 και μετακόμισε στη Νότια Αφρική. Η μεγαλύτερη πηγή της ευτυχίας της προήλθε από το γεγονός ότι δεν άφησε ποτέ την ηλικία της να της υπαγορεύσει πού θα έπρεπε να βρίσκεται, προσωπικά ή επαγγελματικά.

Αυτές οι 4 στρατηγικές, που μοιράστηκα με τις αναγνώστριες του περιοδικού Women’s Health, θα βοηθήσουν κι εσένα να απελευθερωθείς από τα δεσμά του χρόνου!

Διάβασέ τες στο άρθρο μου στο περιοδικό Women’s Health στο ακόλουθο link!

http://www.womenshealthellas.gr/best-life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *