Μπήκαμε αισίως στα μέσα του Σεπτέμβρη και έχω ήδη αρχίσει να αναπολώ το καλοκαίρι. Δεν συμβαίνει βέβαια το ίδιο και με την ντουλάπα μου, μια και με τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, δεν ήρθε ακόμα η ώρα για να μαζέψω τα καλοκαιρινά. Το καλοκαίρι είναι η εποχή, που μου αρέσει να ντύνομαι ανάλαφρα (σατέν, σιθρού, διάφανα και πλεκτά τουνίκ, δαντέλα). Γι’ αυτό και στα must-have outfits του καλοκαιριού είναι σίγουρα τα μακριά φορέματα. Αν ανοίξεις την ντουλάπα μου, θα δεις μεγάλη ποικιλία από μακριές φούστες και φορέματα για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις. Από ελαστικά και βαμβακερά στράπλες για καθημερινά μέχρι σατέν εξώπλατα, με βαθύ ντεκολτέ, δεσίματα και δαντέλα για πιο επίσημα. Αν και λατρεύω τα έντονα χρώματα, οι nude αποχρώσεις είναι πάντα αυτές που μαγνητίζουν το βλέμμα μου και φυσικά αποτελούν την πρώτη μου επιλογή.

Θα μοιραστώ λοιπόν, μαζί σου ένα από τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά maxi φορέματα, που πραγματικά χαίρομαι που αποτελεί μέρος της γκαρνταρόμπας μου! Αρχικά, πρέπει να λάβεις υπόψιν σου ότι ακόμα κι αν πρόκειται για καλοκαιρινό κομμάτι, με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να το φορέσεις άνετα και το φθινόπωρο.

Το αγαπημένο μου φόρεμα by Lynne!

Όπως πιθανότατα γνωρίζεις, την περίοδο του ρομαντισμού τα φορέματα πήραν μια νέα μορφή η οποία τόνιζε πολύ τη θηλυκότητα. Οι γραμμές ήταν ιδιαίτερα κομψές καθώς έδιναν έμφαση κυρίως στη μέση της γυναίκας ενώ η λευκή και λεπτή δαντέλα στόλιζε με μοναδικό τρόπο τα βραδινά φορέματα. Στην περίοδο του ρομαντισμού λοιπόν, παραπέμπει και το αγαπημένο μου maxi φόρεμα της Lynne!

Πάντα μου αρέσουν τα μακριά φορέματα της Lynne και τα επιλέγω γιατί ακριβώς παραπέμπουν σ’ εκείνη την εποχή του ρομαντισμού, τονίζουν τη γραμμή μου, αναδεικνύουν τη θηλυκότητά μου και με γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Το είδα πρώτη φορά στην Κατερίνα Καινούριου -καθώς ανήκει στη συλλογή της- και εντυπωσιάστηκα. Οι αγαπημένες μου nude satin αποχρώσεις, συνδυασμένες με λευκή δαντέλα που λατρεύω, συνδυασμένα με το πάντα υπέροχο σομόν χρώμα. Ανοιχτό ντεκολτέ, καλυμμένο με δαντέλα, εξώπλατο και με στενή μέση που με τονίζει. Το συνδυάζω με ψηλοτάκουνα nude πέδιλα. Με συνοδεύει πάντα στις επίσημες, αγαπημένες και σημαντικές στιγμές της ζωής μου.

Μπες στο site της Lynne και επίλεξε κι εσύ τα αγαπημένα σου maxi φορέματα…

0066_katerina_kenoyrgioy_2352015-689x1024

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *