Εντάξει… Είναι δυνατόν να μη φτιάξω μια εορταστική beauty list για τις φίλες μου; Αφού ξέρεις πόσο αγαπώ τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και ομορφιάς! Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, θα είναι πιο wonder από ποτέ, ειδικά αν επισκεφτείς ένα κατάστημα Sephora! Εκεί θ’ ανακαλύψεις μοναδικά αρώματα με την αύρα της Wonder Woman και θα μεταμορφωθείς στη super ηρωίδα των ονείρων σου! Θα βρεις επίσης, ολοκληρωμένες προτάσεις δώρων σε πολύ οικονομικές τιμές για να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε κάθε σου εμφάνιση! Δες τις προτάσεις μου στην Christmas beauty list μου!

#1 The Delicate: Μια παλέτα 9 χρωμάτων με πολύ ευκολοφόρετες αποχρώσεις για πρωινές και βραδινές εορταστικές εμφανίσεις σε διάφορα φινιρίσματα, από γκλίτερ έως ματ και έναν οδηγό! Τιμή 9,95 ευρώ.

#2 The Glamorous Oil: Ενίσχυσε τη φυσική ομορφιά σου με αυτό το GOLD SHIMMERING OIL! Αφήνει την επιδερμίδα απαλή με ένα διακριτικό και κομψό εφέ λάμψης και άρωμα άνθους βαμβακιού. Το χαριτωμένο μπουκαλάκι του το κάνει, επίσης, ιδανικό δώρο για τις φίλες σου! Τιμή 6,95 ευρώ.



#3 JEAN PAUL GAULTIER ESSENCES DE PARFUM: Ο οίκος Jean Paul Gaultier παρουσιάζει φέτος τα Χριστούγεννα τα νέα Essences de Parfum Le Mâle και Classique, που αποτελούν τη συνέχεια των θρυλικών αρωμάτων με τις διασημότερες ίσως «φιγούρες» στην ιστορία της αρωματοποιίας. Στο γυναικείο Classique Essence de Parfum οι νότες από τζίντζερ, άνθη πορτοκαλιάς και βανίλιας συνθέτουν ένα πολυτελές και εκλεπτυσμένο άρωμα ενώ το μπουκάλι του γίνεται πλέον διαφανές και κρυστάλλινο, προσδίδοντας μία σύγχρονη πινελιά και μια τολμηρή καινοτομία στον σχεδιασμό. Άσε που με αγορά των 100ml παίρνεις δώρο ένα μοναδικό clutch με την υπογραφή του Oίκου!!!

#4 Excessive Lash μάσκαρα: Τόλμησε ένα glamorous λουκ στα μάτια με την Excessive Lash μάσκαρα της Make Up For Ever! Αυτή η μάσκαρα, χάρη στο μοναδικό της βουρτσάκι και τη φόρμουλα δόμησης, διαχωρίζει τις βλεφαρίδες σου και χαρίζει ένα πανοραμικό αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ‘μέρας. Τιμή: 13,10 ευρώ.

#5 Aqua XL Eye Pencil Black Matte: Συμπλήρωσε το look σου χρησιμοποιώντας το Aqua XL Eye Pencil Black Matte της Make Up For Ever για smoky μάτια και έντονο βλέμμα. Τιμή: 21,20 ευρώ. Άσε που με κάθε αγορά προϊόντων Make Up For Ever αξίας 30€ παίρνεις δώρο ένα μίνι HD POWDER!

#6 Rouge Rouge της SHISEIDO: Στην αρχή υπήρχε το κόκκινο. Στα χρώματα της γης. Στην καρδιά που χτυπά δυνατά. Tο κόκκινο της τόλμης, το χρώμα που πρέπει να κερδίσεις. Ένας θεμελιώδης κανόνας. Tο κόκκινο συμβολίζει τη ζωή. Το πιο χριστουγεννιάτικο χρώμα λοιπόν, σου το προσφέρει η SHISEIDO με το Rouge Rouge, μια νέα συλλογή από 16 αληθινά κόκκινα! Αγαπημένο μου το Real Ruby. Τιμή 24,29 ευρώ. Και με κάθε αγορά προϊόντων Shiseido από 60€ και άνω, παίρνεις δώρο ένα μοναδικό τσαντάκι!

Τέλος, μη φύγεις από το κατάστημα αν δεν αγοράσεις τον Κύριο Καρότο!!! Τις ημέρες των Χριστουγέννων επιβάλλεται μια καλή πράξη… Τα κέρδη από τις πωλήσεις του Mister Carrot, που κοστίζει 10 ευρώ, ενισχύουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ!

Καλές όμορφες γιορτές!

XOXO

X.

m14857628_350112_la

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *