Ένα από τα αγαπημένα βιβλία που διάβασα πρόσφατα και πραγματικά συγκλονίστηκα είναι το αστυνομικό θρίλερ “Η Δικαίωση της Αθωότητας” του Κυριάκου Κουζούμη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ!

Η πλοκή είναι υπέροχη, η γλώσσα γλαφυρή και το θέμα πιο επίκαιρο από ποτέ – εμπορία παιδικών οργάνων και αθώες ψυχές που χάνονται καθημερινά στον Καιάδα της αισχροκέρδιας. Συγκινήθηκα, θύμωσα, νευρίασα, εξοργίστηκα, έκλαψα και στο τέλος, όπως λέει και το όνομά του, δικαιώθηκα. Ένα βιβλίο γεμάτο πάθη, έρωτες, ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Ιταλία και την “εβένινη” Κένυα, κοινωνικά ζητήματα, μυστήριο, γρίφους, ένοχα μυστικά, φιλίες, δολοφονίες, τιμωρία και δικαίωση!

Ένα από τα καλύτερα αστυνομικά βιβλία που έχω διαβάσει, που σίγουρα θα σας καθηλώσει! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το αιχμηρό μονοπάτι του μαιευτήρα-γυναικολόγουΊωνα Χατζηπαύλου θα ενωθεί με αυτό του δικηγόρου Μάριου Δίκαρου σε μια καφετέρια στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας και θα διασταυρωθεί με αυτό του Άγη Δαμάσκου. Οι τρεις νεαροί άνδρες, ενωμένοι με τα αόρατα δεσμά μιας σατανικής φιλίας, θα πορευθούν στη ζωή με μοναδικό θεό τους το χρήμα. Κάπηλοι της ανθρωπιάς θα δράσουν παρασκηνιακά εις βάρος αθώων παιδικών ψυχών… Θα δράσουν σαν θύτες.
Μερικά χρόνια αργότερα η σατανική τριανδρία εξυφαίνει ένα νέο βάρβαρο και ανελέητο σχέδιο. Ενώ το ένα θύμα θα διαδέχεται το άλλο, ο οφθαλμός της Δίκης θα καραδοκεί αθέατος μα και αμείλικτος. Οι απαντήσεις στα μυριάδες «γιατί» είναι κρυμμένες στο βαθύ παρελθόν…
Ο γραπτός νόμος θα εκπροσωπηθεί από τον έμπειρο, αεικίνητο, γηραιό αστυνόμο Διονύσιο Δελόγκα. Ο άγραφος νόμος, όμως, από τον άνθρωπο που έχει τραβήξει τη σκανδάλη… Ποιος Νόμος θα… δικαιωθεί;.

Ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ, βασισμένο σε πραγματικά περιστατικά που κόβουν την ανάσα!

Περισσότερα για το βιβλίο: Η Δικαίωση της Αθωότητας Facebook page

Αγοράστε το από εδώ!

DSC_1586

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *