Γεια σας, γεια σας!

Ελπίζω να είστε καλά αγαπημένοι μου και αγαπημένες μου αναγνώστες και αναγνώστριες.

Φέτος, με αφορμή και τη μικρή μου, δεν πηγαίνω στο γραφείο κάθε μέρα κι έτσι έχω αρχίσει να κυκλοφορώ και τις καθημερινές, πολύ περισσότερο από το Σαββατοκύριακο, θα έλεγα.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλή επιλογή γιατί και λιγότερη κίνηση έχει (Αθήνα βλέπεις…) και λιγότερο κόσμο (Covid βλέπεις…) και γενικά περισσότερη ηρεμία, που έχω πραγματικά ανάγκη.

Σου προτείνω λοιπόν, σε αυτό το post μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσικοθεατρική παράσταση για να περάσεις όμορφα και διασκεδαστικά το βράδυ της Δευτέρας, που σίγουρα είναι από τις χειρότερες μέρες της εβδομάδας σου. Έχει να κάνει με τον χώρο του θεάματος και όλα όσα συμβαίνουν μόλις σβήσουν τα φώτα. Πολύ ενδιαφέρουσα λοιπόν, για όλους εμάς που εργαζόμαστε σε αυτόν τον χώρο και όχι μόνο.

Το σημαντικό είναι ότι για εσένα που με παρακολουθείς και ξέρεις πόσο αγαπώ το μπαλέτο, στην παράσταση συμμετέχει η δασκάλα μου, Δέσποινα Τσουκαλά. Οπότε, έχεις ακόμα έναν λόγο να τη δεις.

Για τσέκαρε!

RAΠΤΑΛΙΚΟ

THE MUSIC STORY BY GEORGE CHATZIS

Από Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00 στο Θέατρο της Ημέρας έρχεται η μουσικοθεατρική παράσταση του Γιώργου Χατζή με τίτλο ”RΑΠΤΑΛΙΚΟ”.

Μια παράσταση με πολύ γέλιο, μουσικές ανατροπές αλλά και κοινωνικά μηνύματα για τις καταστάσεις που βιώνουμε στην σύγχρονη εποχή. Ο ίδιος παίζει, σκηνοθετεί και υπογράφει την πρωτότυπη μουσική του έργου.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Διάσημος μουσικοθεατρικός παραγωγός αναζητά νέα ταλέντα για το show που πρόκειται να ανεβάσει. Γνωστός για τις ιδιοτροπίες του και τους σκληρούς του τρόπους περνά από ακρόαση τους Γιώργο Χατζή, Σοφία Παπουλάκου, Γιάννη Ζαράγκαλη και Δέσποινα Τσουκαλά, οι οποίοι υποδύονται τους… εαυτούς τους!

Μια άχαρη διαδικασία που δείχνει τη σκληρή πραγματικότητα πίσω από τα φώτα της σκηνής με σκωπτική όμως προσέγγιση. Θα καταφέρουν άραγε να τον εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν μια θέση στο show;

Πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν σε αυτήν τη δοκιμασία και τι είναι πρόθυμοι να κάνουν;

Υπάρχει άραγε αξιοκρατία; Πώς η παγκοσμιοποίηση επηρεάζει τη μουσική βιομηχανία;

Η λύση βρίσκεται όταν η RAP συναντάει το Απτάλικο…

Το Cast!

Παίζουν και τραγουδούν: Γιώργος Χατζής, Σοφία Παπουλάκου, Γιάννης Ζαράγκαλης.

Χορεύει η Δέσποινα Τσουκαλά.
Παίζουν οι μουσικοί:
Αχιλλέας Στέλιος: κιθάρα
Γιώργος Καραχάλιος: τύμπανα
Πάνος Μαλανδρής: πλήκτρα
Γιώργος Καρκάλας: μπάσο

Μουσική – Σκηνοθεσία: Γιώργος Χατζής
Κείμενα: Γιώργος Χατζής, Ντίνος Σπυρόπουλος
Ήχος: Τάσος Δράζιος
Φωτισμοί: Γιώργος Σιφάκης
Video: Γιώργος Οικονομέας
Χορογραφίες: Δέσποινα Τσουκαλά
Παραγωγή: Cicadart

Προπώληση: Viva.gr

  • Στο Θέατρο της Ημέρας

Νικολάου Γεννηματά 20 Αθήνα
Τηλέφωνο: 21 0692 9090

Καλή διασκέδαση!

xxx.

Xenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *