Η νέα τάση της μόδας που μας θέλει να φοράμε φαρδιά ρούχα μ’ αρέσει! Σκέψου το! Κρύβουν τα παραπανίσια κιλά σου (αν έχεις…) και σε κάνουν να νιώθεις άνετα, ειδικά αν περνάς πολλές ώρες εκτός σπιτιού και είσαι συνέχεια στο τρέξιμο. Άσε που σου δίνουν κι έναν αέρα cool, σικάτο και κομψό.

Γι’ αυτό λοιπόν, αυτήν την τάση ΠΡΕΠΕΙ να την υιοθετήσεις! Για ‘μένα το πιο κομψό φαρδύ outfit που αναδεικνύει παράλληλα τη θηλυκότητά σου και δεν σε κάνει να φαίνεσαι αγοροκόριτσο (εκτός αν φυσικά το θες) είναι ένα φαρδύ πουκάμισο. Ξέχνα τα στενά, μεσάτα και κολλητά πουκάμισα! Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να φορέσεις το πουκάμισό σου δύο ή και παραπάνω νούμερα μεγαλύτερο ή μια μοδάτη λευκή, καρό ακόμα και διάφανη πουκαμίσα…

Το αγαπημένο μου φαρδύ look!

Αν και είναι στη μόδα τα καρό πουκάμισα, είμαι λάτρης του κλασικού λευκού καθώς ταιριάζει με όλα τα στιλ που θέλω να πετύχω. Ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο ή ένα ασύμμετρο, όπως αυτό που επέλεξα εγώ, συνδυασμένο με μαύρο κολλητό κολάν είναι μια πολύ σέξι και μοδάτη επιλογή για ένα άνετο καθημερινό outfit στο γραφείο. Για να πετύχεις το rock outfit που υιοθέτησα εγώ, απλά συνδύασέ τα με μαύρο κοντό δερμάτινο και μαύρα μποτάκια με trooks. Extra tip! Πριν βγεις από το σπίτι, φόρεσε κι ένα μαύρο λαστιχένιο τσόκερ στο λαιμό για ν’ απογειώσεις το στιλ σου!

Κι αν θέλεις άλλα στιλ…

Αν τώρα εσύ δεν θες το rock γιατί είσαι άλλου στιλ βρε παιδί μου, όπως π.χ. του πιο trendy ή casual ή αθλητικού… σου έχω πρόταση! Δες παρακάτω καθημερινά outfits που έκλεψα από τις celebrities για να διαλέξεις κι άλλους τρόπους να φορέσεις το κατάλληλο φαρδύ πουκάμισο σύμφωνα με το outfit που θες εσύ να δημιουργήσεις. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να παίξεις με τους συνδυασμούς και να φτιάξεις τους δικούς σου.

#1 To αθλητικό φαρδύ look της Gigi Hadid!

Αν δεν υποχρεώνεσαι στη δουλειά να φοράς συγκεκριμένο dress code, είσαι τυχερή γιατί μπορείς να επιλέξεις το ντύσιμο που θες ανάλογα με το mood της ημέρας. Η Gigi επέλεξε ένα ωραίο μοδάτο αθλητικό outfit με ένα φαρδύ πουκάμισο με ρίγες συνδυασμένο με μαύρο αθλητικό κολάν και μαύρα fashion forward σπορ παπούτσια, που προσωπικά λάτρεψα. Συνδύασέ τα μ’ ένα μαύρο τζάκετ, μαύρη αθλητική τσάντα και μαύρα γυαλιά και βγες στους δρόμους για δουλειές, πήγαινε στη σχολή ή πιες καφέ με τις φίλες σου!

#2 Το chic φαρδύ look της Rosie Huntington-Whiteley!

Ναι εντάξει… κι εγώ το ξέρω ότι τα έχει με τον Jason Statham (Αχ!), ωστόσο είναι η αγαπημένη μου! Όχι καλά… Ο Statham είναι σοβαρός λόγος για να τη μισείς! Anyway! Μου αρέσει πολύ το στιλ της, όπως αυτό που επέλεξε εδώ. Κολλητό τζιν κάπρι παντελόνι, γιατί έχει και κορμί, συνδυασμένο μ’ ένα φαρδύ ριγέ πουκάμισο, το οποίο έχει εξαιρετικά φορέσει από μέσα μπροστά και έχει αφήσει απ’ έξω να πέφτει μακρύ πίσω. Οι γόβες στο ίδιο χρώμα με το πουκάμισο και το μαύρο clutch, που ταιριάζει με όλα. Αν κρυώνεις βρε παιδί μου, ρίξε κι ένα στενό μαύρο δερμάτινο από πάνω και έχεις φτιάξει ένα super μοδάτο outfit της φετινής σεζόν!

Στην τελική δανείσου το πουκάμισο του φίλου σου, ή του αδερφού σου whatever! Δοκιμασέ τα!

ΧΟΧΟ

Χ.

oversized-shirt

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *