Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και η διάθεσή σου σίγουρα έχει πέσει… Ωστόσο, αξίζει να θυμάσαι δύο πράγματα. Πρώτον, έρχονται Χριστούγεννα και δεύτερον το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για shopping, κυρίως ο Νοέμβρης που ξεκινά και η περίοδος των εκπτώσεων! Γι’ αυτό ετοίμασα για ‘σένα μια super wishlist με αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς, που αξίζει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου το φετινό φθινόπωρο για να εντυπωσιάσεις και να λάμπεις σε κάθε σου εμφάνιση! Enjoy!

My Beauty Wishlist!

#1 Αν σου άρεσε το Modern Muse της Estee Lauder, το ολοκαίνουριο Modern Muse Nuit σίγουρα θα το λατρέψεις! Για ‘μας τις Ελληνίδες είναι το ιδανικό, καθώς έχει ένα ξυλώδες ανατολίτικο άρωμα που δημιουργεί ένα μυστήριο σε συνδυασμό με θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση που μαγεύει. Κασσία, κινέζικο γιασεμί, χαμομήλι, ηλιοτρόπιο, σανδαλόξυλο, κεχριμπάρι, σπόρος τόνκα και βανίλια Μαδαγασκάρης είναι μόνο μερικά από τα συστατικά του…

#2 Tο lipgloss Infinity από την Max Factor θα δώσει στα χείλη σου τη λάμψη και την προστασία που χρειάζονται και διαρκεί σχεδόν όλη την ημέρα. Λατρεύω τις nude φθινοπωρινές αποχρώσεις, που ταιριάζουν τέλεια με το eyeliner μου!

#3 Με την Volum’ Express Falsies Push Up Drama Mascara από την Maybelline New York θα αποκτήσεις επιτέλους τις έντονες βλεφαρίδες που ονειρευόσουν! Όλα αρχίζουν με το ειδικό βουρτσάκι σε σχήμα U που δημιουργεί βλεφαρίδες τόσο εντυπωσιακές σαν ψεύτικες. Με ένα μόνο πέρασμα, οι βλεφαρίδες μου αποκτούν push up εφέ, όγκο, μήκος και καμπύλη. Έτσι, είμαι έτοιμη να κάνω την είσοδο. Τη λάτρεψα ήδη!

#4 Το νέο πολύχρωμο Eyeliner της Sephora μου δίνει τη δυνατότητα σχηματισμού άψογου μακιγιάζ με μία μόνο κίνηση και είναι πολύ οικονομικό. Ξέχνα τα μαύρα και τόλμησε τα έντονα χρώματα για ακόμα πιο σαγηνευτικό look! Άσε που χάρη στην αδιάβροχη σύνθεσή του έχει διάρκεια 24 ωρών. Εγώ λατρεύω το violet fonce της φωτογραφίας…! Must για τη φετινή σεζόν!

#5 THE Blushed NUDES Palette από την Maybelline New York! Με αυτήν την παλέτα δεν χρειάζεσαι άλλες σκιές καθώς έχεις εξασφαλίσει το καθημερινό αλλά και το επίσημο μακιγιάζ σου. Με νέες matte και girly φθινοπωρινές αποχρώσεις που θα λατρέψεις!

#6 Με το Bain douche moussant Fleur de Coton της Sephora δεν θα βγαίνεις από την μπανιέρα! Με έναν ποπ και πολύχρωμο σχεδιασμό από την Sephora και άρωμα άνθους βαμβακιού, που αφήνει το δέρμα σου απαλό και διακριτικά αρωματισμένο, δεν μένει παρά να προσφέρεις μια μικρή απόλαυση στον εαυτό σου!

Όλα τα προϊόντα της November Wishlist μου θα τα βρεις στα καταστήματα SEPHORA!

xoxo

X.

sephora-wishlist-november

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *