Γεια σας φίλες μου! Ένα κόλλημα με τον καθαρισμό προσώπου, το έχω! Η L’ Oreal Paris είναι μία από τις μάρκες που επιλέγω συνήθως στα προϊόντα καθαρισμού, καθώς είναι αρκετά οικονομική και τα προϊόντα της είναι ενδιαφέροντα και αποτελεσματικά. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα όταν ανακάλυψα μια νέα σειρά καθαρισμού προσώπου της εταιρείας, καθώς εδώ και πολύ καιρό δεν είχε βγάλει κάποιο νέο και αξιόλογο προϊόν. Επειδή δεν έχουν όλες οι επιδερμίδες τις ίδιες ανάγκες, η νέα σειρά περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες προϊόντων:

Την Ideal Soft για Ξηρή και Ευαίσθητη επιδερμίδα με ενεργό συστατικό που καταπραΰνει την επιδερμίδα, το D-Panthenol, την Ideal Fresh για Κανονική προς Μικτή επιδερμίδα με ενεργό συστατικό, για καθαρισμό σε βάθος, το Σαλικυλικό Οξύ και την Ideal Glow για Θαμπή επιδερμίδα.

Η επιλογή μου!

Εγώ δοκίμασα και μου άρεσε πολύ η λοσιόν καθαρισμού Ideal Soft για Ξηρή και Ευαίσθητη επιδερμίδα. Η ευαίσθητη επιδερμίδα, όπως και η ξηρή, εμφανίζει συχνά ερυθρότητα και κόκκινα σημάδια. Αφυδατώνεται εύκολα και σαν συνέπεια, γίνεται εύθραυστη και δημιουργεί την αίσθηση του “τραβήγματος”. Εξωτερικοί παράγοντες καθώς και εσωτερικοί, όπως το άγχος, αποτελούν αιτίες για να διαταραχθεί η ισορροπία της ευαίσθητης επιδερμίδας.

Η Ideal Soft Τεχνολογία: D- PANTENOL* έχει 2 δράσεις για τελειοποίηση της επιδερμίδας: Καταπραΰνει την ξηρή επιδερμίδα και βελτιστοποιεί τα επίπεδα υγρασίας. Αποκαλύπτει μία απαλή, μεταξένια επιδερμίδα, χωρίς κανέναν ερεθισμό. Δοκίμασέ τη κι εσύ καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς!

XOXO

X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *