Στο σημερινό επεισόδιο, ο τίτλος είναι “Ξεκίνα με χαμόγελο”! Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά πια! Εσένα σου αρέσει η βροχή; Το να κάθεσαι να χαζεύεις τη βροχή από το παράθυρο με συντροφιά την αγαπημένη σου μουσική, ένα καλό βιβλίο κι ένα ζεστό ρόφημα είναι ό, τι καλύτερο ενδείκνυται για τις τελευταίες ‘μέρες του φθινοπώρου!

Ξεκίνα με χαμόγελο λοιπόν, μαζί μας και ο χειμώνας θα περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Η Σύλβια – Αναΐς Δημητρίου (mynutritionist.gr) στην ενότητα Διατροφή θα σου δώσει συμβουλές για απώλεια βάρους ενώ η Άτζυ (agkous.gr) στην ενότητα social media θα σου πει tips για να γίνεις επιτυχημένη fashion και beauty blogger.

Μαζί μου (xeniakous.com) θα ξεφυλλίσεις την ατζέντα της εβδομάδας. Δες τις προτάσεις μου για το τι να δεις αυτήν την εβδομάδα στο σινεμά και το θέατρο, τι νέο παίζει στη μουσική και τι να διαβάσεις στον ελεύθερο χρόνο σου.

Τέλος, αυτήν τη φορά ταξιδέψαμε στη Νεμέα και σε καλούμε μαζί μας σε μια μίνι απόδραση από την πόλη για να χαλαρώσεις με συντροφιά τη φύση.

Δες το επεισόδιο στο κανάλι μου στο youtube:

Καλή διασκέδαση!

xxx.

Xenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *