Το καλύτερο και αγαπημένο μου γυναικείο αξεσουάρ: Οι γόβες! Ένα ζευγάρι γόβες σού φτιάχνει τη διάθεση. Ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και τονίζει με μοναδικό τρόπο τη θηλυκότητά σου. Ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες συνδέονται σίγουρα με σημαντικές στιγμές της ζωής σου και μπορεί να είναι φαινομενικά αθώο, όμως μπορεί να κρύβει και μυστικά, ενοχές και αναμνήσεις. Μπορεί να σε φέρνει αντιμέτωπο με αγάπη και μίσος ταυτόχρονα, να τους ανοίξεις την καρδιά σου ή ακόμα και να δεθείς μαζί τους, ειδικά αν είσαι άντρας, όπως ο Χρήστος, ο ήρωας στο κοινωνικό – ψυχολογικό μυθιστόρημα της Ιωάννας Χαρμπέα με τίτλο “Ένοχες Γόβες” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.

Το αγαπημένο μου αξεσουάρ σε συνδυασμό με το όμορφο εξώφυλλο που σε ταξιδεύει με έκαναν λοιπόν, να επιλέξω αυτό το μυθιστόρημα που σίγουρα θα σε συναρπάσει.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Ο Χρήστος, ένας φιλήσυχος και πράος χαρακτήρας, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αγοράζει ένα ζευγάρι γόβες θέλοντας να κλείσει πληγές και να δώσει λύση στη μίζερη ζωή του. Θα τις φυλάξει σαν κάτι ιερό για αυτόν, θα μοιραστεί μαζί τους όλα τα μυστικά του, θα τις κάνει δικές του. Θα τις αγαπήσει και θα τις μισήσει ταυτόχρονα. Το τέλος όμως είναι απρόσμενο, γιατί τελικά την αγάπη και το μίσος τα χωρίζει απόσταση αναπνοής. Το ζωηρό κόκκινο χρώμα από τις γόβες θα ανάψει φωτιές που θα τις σβήσει το κύμα της θάλασσας.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα…

Η Ιωάννα Χαρμπέα είναι κοινωνιολόγος-εγκληματολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται στον δήμο Μ. Καλυβίων του νομού Τρικάλων. Το πρώτο της επίσημο συγγραφικό εγχείρημα γίνεται με το διδακτικό παραμύθι η “Αποχή της Ανδριάνας”. Ασχολείται επίσης, με τη συγγραφή στίχων.

Καλή ανάγνωση!

ΧΟΧΟ

Χ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *