Σίγουρα έχεις παρατηρήσει πόσο προϊόν χάνεται με ένα κοινό σφουγγαράκι κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του μακιγιάζ σου. Οι make up artists ανά τον κόσμο λοιπόν, βρήκαν τη λύση σε ένα νέο και πρωτοποριακό προϊόν, ένα σφουγγαράκι σιλικόνης που δεν απορροφά καθόλου ποσότητα προϊόντων ενώ παράλληλα σε βοηθά να κάνεις οικονομία. Εγώ το δοκίμασα και ενθουσιάστηκα, γι’ αυτό σ’ αυτό το post – αλλά και στο video που ακολουθεί – θα σου δείξω πως να το χρησιμοποιήσεις. Είναι πολύ απλό και εύκολο!

Οπτικά, το συγκεκριμένο σφουγγαράκι θα σου μοιάζει με εμφύτευμα σιλικόνης (ίου!), ωστόσο είναι πολύ πρακτικό στην εξοικονόμηση χρόνου, χρημάτων και προϊόντων. Κατ’ αρχάς αποδίδει όλη την ένταση των χρωμάτων, χρειάζεται πολύ μικρότερη ποσότητα make up απ’ ότι συνήθιζες να χρησιμοποιείς ενώ σε λίγα μόλις λεπτά μπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί εκ νέου, χωρίς να περιμένεις να στεγνώσει.

Η χρήση είναι απλή!

Η διαδικασία είναι απλή. Βάζεις με το δάχτυλό σου ελάχιστη ποσότητα προϊόντος στα σημεία του προσώπου σου, παίρνεις το σφουγγαράκι σιλικόνης από τη θολωτή πλευρά του και αρχίζεις να απλώνεις το προϊόν ταμποναριστά σε όλο σου το πρόσωπο και τον λαιμό. Θα εκπλαγείς από το πόσο καλή είναι η κάλυψη αλλά και από το πόσο μικρή ποσότητα προϊόντος χρησιμοποιείς, αφού πια δεν μένει στο σφουγγαράκι αλλά στο δέρμα σου. Μετά τη χρήση, το πλένεις στη βρύση με νερό και σαπούνι χεριών και το σκουπίζεις ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα ή χαρτί. Αυτό ήταν! Είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσεις ξανά!

Η διάρκεια ζωής του είναι πάνω από δύο χρόνια ενώ το βρίσκεις στα καταστήματα καλλυντικών σε πολύ χαμηλή τμή.

Extra tip!

Η χρήση του silicon sponge, όπως ευρέως ονομάζεται, δεν περιορίζεται μόνο στο make up, αλλά, όπως θα δεις και στο video, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, όπως κι εγώ, για να απλώσεις μια πληθώρα προϊόντων, όπως κρέμα ημέρας και νύχτας, conceiler, serum, ακόμα και αντηλιακό!

Give it a try!

xxx.

Xenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *