Κορίτσια μου! Μόλις ανακάλυψα στο Cosmopolitan ένα super χτένισμα για τις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις και φυσικά δεν γινόταν να μην το μοιραστώ μαζί σας. Οι πλεξίδες είναι πάντα must το καλοκαίρι και απόλυτα girly. Φαντάσου τώρα να είναι και ιδιαίτερες! Θα αποθεώσεις το χτένισμά σου και θα τραβήξεις και όλα τα βλέμματα επάνω σου. Άσε που είναι και ό, τι καλύτερο για τη ζέστη για να μην ιδρώνεις.

Αν έχεις σχετικά μακριά μαλλιά, δοκίμασέ τες με τη μαμά, την αδερφή ή την κολλητή σου! Μπορεί να σου φαίνονται περίπλοκες, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλές. Ακολούθησε απλώς τα παρακάτω βήματα:

  1. Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση σε δύο ίσα μέρη.
  2. Πιάσε τη μία πλευρά με ένα κλάμερ και χτένισε καλά την άλλη.
  3. Ξεκίνα μια πλεξίδα – ψαροκόκαλο από ψηλά μέχρι τη βάση του λαιμού σου και δέσε την με ένα διάφανο λαστιχάκι, καλύπτοντάς το από πάνω σε μια λωρίδα από τα μαλλιά σου (Στερέωσέ τη με μαύρο τσιμπιδάκι).
  4. Κάνε το ίδιο και με την άλλη πλευρά.
  5. Ξεκίνα να φτιάχνεις μια γαλλική πλεξίδα – πέντε λωρίδων όμως – στα υπόλοιπα μαλλιά σου και δέσε τη με ένα διάφανο λαστιχάκι.
  6. Ακολούθησε την ίδια διαδικασία και για την άλλη πλευρά.
  7. Αραίωσε με τα δάχτυλα τις πλεξίδες σου για να μην είναι πολύ στημένες.

Δες αναλυτικά τη διαδικασία στο παρακάτω video και μπες στη σελίδα του Cosmopolitan για να δεις και άλλα παρόμοια χτενίσματα με βάση τις αγαπημένες μου πλεξίδες!

Summer Braids forever!

xxx.

Xenia

Festival Hair Inspo

This hy-braid is the most beautiful, non-basic braid ever ? Full instructions here: http://bit.ly/2oe6tZD

Posted by Cosmopolitan on Montag, 26. Juni 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *