Η αλήθεια είναι ότι σε καταλαβαίνω… Όχι θα το πω! Όμως πρέπει να επιμείνεις! Η γυμναστική το καλοκαίρι είναι ό, τι χειρότερο μ’ αυτόν τον καύσωνα και τον πονοκέφαλο που σε πιάνει. Όμως, επειδή το κολύμπι στη θάλασσα δεν επαρκεί -δεδομένου ότι κολυμπάς για πέντε ολόκληρα λεπτά και κάνεις ηλιοθεραπεία για 120 λεπτά συνεχόμενα (τι όχι;)- θα σου έλεγα τουλάχιστον να το προσπαθήσεις! Μια λύση είναι σίγουρα να σκεφτείς πως θα εμφανιστείς στη παραλία… Μια άλλη λύση είναι να σκεφτείς τα παγωτά και τα cupcakes που έφαγες με τις φίλες σου σε εκείνο το τέλειο καφέ στην Πλάκα… (Πίστεψέ με βοηθάει!) Γι’ αυτό σου λέω μην το αναβάλλεις άλλο! Βάλε το αγαπημένο σου κολάν με τις διαφάνειες, την ολόσωμη φόρμα σου και τα αθλητικά σου και τρέξε στον διάδρομο (γιατί το πάρκο όντως μ’ αυτήν τη ζέστη δεν παλεύεται…)

Δεν σε έπεισα ε; Σκέψου μόνο όταν το είχες αγοράσει πόσο ενθουσιώδης ήσουν και πόσο πρόθυμη να σπάσεις τον διάδρομο από το πολύ τρέξιμο! Όχι; Ε λοιπόν, μάθε πως το μαύρο κολάν με τις διαφάνειες κόβει κιλά λόγω χρώματος και στενής εφαρμογής ενώ παράλληλα είναι όσο ελαστικό χρειάζεται για την ευελιξία κινήσεων!

Η ολόσωμη φόρμα επίσης, είναι must wear το καλοκαίρι, γιατί είναι αέρινη και δεν κολλάει επάνω σου με τον ιδρώτα, προκαλώντας σου ερεθισμούς! Τα sneakers δεν το συζητώ! Και για καφέ να πας θα εντυπωσιάσεις και επίσης, είναι άνετα και καθόλου κουραστικά!

Κλέψε τα fitness chic outfits των αγαπημένων μου bloggers του instagram!

Το απόλυτο κολάν με διαφάνειες του καλοκαιριού… και του χειμώνα… και όλων των εποχών βασικά!

Η αγαπημένη μου ολόσωμη φόρμα για την καλοκαιρινή γυμναστική σου!

Ό, τι κι αν επιλέξεις, μην ξεχάσεις το αντηλιακό και το αποσμητικό σου και να θυμάσαι πως Less is more, γιατί το καλοκαίρι στην τελική δε θέλει και πολλά!

Καλή προπόνηση!

xxx.

Xenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *