Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «The Bachelor 2» στα Village Cinemas Φαλήρου. Μια από τις εμπορικότερες ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν επιστρέφει στις 25 Δεκεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της αγαπημένης και θεότρελης ανδρικής παρέας.

Στη λαμπερή βραδιά παρευρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας αλλά και πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο αλλά και την εγχώρια showbiz, όπως ο παραγωγός της ταινίας Τζον Καγιούλης, η Γεωργία Λαζοπούλου, η Βίκυ Κάβουρα, ο Γιώργος Σατσίδης, η Ευρυδίκη και ο Λούκας Γιώρκας, η Βίκυ Κουλιανού, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με τη Φοίβη Γραμματικού αλλά και οι πρωταγωνιστές της ταινίας που πόζαραν στους φωτογράφους.

Για τον σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο το “Bachelor 2” είναι η πρώτη του ταινία και δήλωσε αισιόδοξος και ενθουσιασμένος. “Όλα κύλησαν πάρα πολύ ομαλά. Ήταν όλοι πάρα πολύ συνεργάσιμοι. Παρόλο που εγώ έρχομαι από έναν τελείως διαφορετικό χώρο όπου δεν υπάρχουν λόγια, που είναι τα videoclips, τα παιδιά από την πρώτη ‘μέρα με αγκάλιασαν και είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και νομίζω γίναμε και μια πολύ καλή παρέα και αυτό πραγματικά βγήκε στην εικόνα”.

Τέλος, σε ερώτησή μου για αν τον φόβισε η επιτυχία της πρώτης ταινίας “The Bachelor”, ο Γιάννης Παπαδάκος δήλωσε: “Δεν με φόβισε γιατί ξεκίνησα εξ’ αρχής σκεφτόμενος ότι δεν υπάρχει 1. Ήταν μια τελείως διαφορετική προσέγγιση σε όλη την ταινία, σε όλον τον μύθο των τεσσάρων φίλων. Οπότε εξ’ αρχής είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό και νομίζω ότι πέτυχε και θα πάει το ίδιο καλά με την πρώτη. Είμαι πολύ αισιόδοξος”.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα στο video που ακολουθεί:

Λίγα λόγια για την ταινία

Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μια νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Δείτε το trailer:

Η κωμωδία «The Bachelor 2» κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 25 Δεκεμβρίου!

Καλή Προβολή!

xxx.

Xenia 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *