Το καφτάνι αλλά και το κιμονό είναι άκρως καλοκαιρινά ρούχα, τα οποία έχεις σίγουρα συνδυάσει με την παραλία αφού φοριούνται κατά κόρον πάνω από το μαγιό. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα ρούχα αυτά είναι απόλυτα καλοκαιρινά και μοδάτα, θα διαφωνήσω όμως, ότι μπορείς να τα φορέσεις μόνο στην παραλία. Το καφτάνι – κιμονό μπορεί να φορεθεί τέλεια σαν σκέτο φόρεμα ή και σαν μπλούζα ακόμη και μέσα στην πόλη, δίνοντάς σου bohemian και ethnic διάθεση είτε στο γραφείο είτε στις βόλτες σου στα μπαράκια του νησιού.

Το φόρεμα-καφτάνι ή κιμονό μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας προσφέροντάς σου μια σικάτη εμφάνιση γεμάτη θηλυκότητα και μια εξοτική γοητεία που με κανένα άλλο κομμάτι δεν μπορείς να πετύχεις. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι και εξαρτώνται κάθε φορά από το στιλ που θέλεις να πετύχεις.

Τι πρέπει να προσέξεις!

  • Επίλεξε να συνδυάσεις τα μακριά δαντελωτά κιμονό σου με τα έντονα χρώματα και prints με denim σορτσάκια και δερμάτινα σανδάλια.
  • Τα μακριά καφτάνια συνδυάζονται τέλεια με τσάντες-πουγκιά και αρχαιοελληνικά σανδάλια ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα για τις βραδινές σου εμφανίσεις.
  • Αν το καφτάνι ή το κιμονό σου έχει έντονα prints, όπως το δικό μου, τότε κράτησε το υπόλοιπο look πιο ήσυχο και ουδέτερο χωρίς υπερβολές.
  • Μη διστάσεις να συνδυάσεις το κιμονό φορεματάκι σου με τα αθλητικά σου για τις καθημερινές δουλειές σου στους δρόμους της πόλης. Το απόλυτο trend της σεζόν!

Μακρύ κιμονό: be you

Κιμονό φορεματάκι: Pretty Woman

Καλή επιτυχία στους συνδυασμούς σου!

xxx.

Xenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *