Η προστασία του περιβάλλοντος είναι κάτι που πάντα αγαπούσα! Είναι ωραίο να φροντίζεις τη γη και το περιβάλλον που σε φιλοξενεί. Το να σέβεσαι το περιβάλλον είναι σαν να σέβεσαι τους γύρω σου. Φροντίζοντάς το, φροντίζεις πρωτίστως τον εαυτό σου και την υγεία σου και επιτυγχάνεις την αρμονία στη φύση και τη ζωή. Για πρώτη φορά όμως η προστασία του περιβάλλοντος αποκτά στιλ και μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως sexy. Γι’ αυτό κορίτσια, επέλεξα ν’ αφιερώσω το site του μήνα (Οκτωβρίου) στ’ αγόρια… και είναι το http://www.mwties.com/

Το Όραμα και η Καινοτομία τους…

Πιστεύουν ότι μπορούν να φέρουν τη βιομηχανία της μόδας στο επόμενο επίπεδο! Η αποστολή τους είναι να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας προϊόντα κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανανεώσιμες πηγές με σεβασμό προς τη φύση και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Είναι γνωστό πως η νέα γενιά των αντρών, που αγαπούν και φορούν κοστούμια (και πολύ καλά κάνουν, κατά τη γνώμη μου!) αναζητούν άνετη και κομψή εμφάνιση!

Η ομάδα των παιδιών που ξεκίνησαν το MWties είναι κυρίως νεαρά αγόρια και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν τις βάσεις για τη μελλοντική κατασκευή της εταιρείας τους στη Σλοβακία αλλά και να εξαπλώσουν το όραμά τους μέσω μιας εκστρατείας που έχουν ξεκινήσει στο Indiegogo. Τον τελευταίο χρόνο δουλεύουν με πολλά και διαφορετικά είδη καπλαμά για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό, χειροποίητο, άνετο και φυσικά πολύ ιδιαίτερο. Έτσι κατέληξαν στη δημιουργία ξύλινων παπιγιόν αλλά και κομψών ξύλινων γραβατών, κατασκευασμένα από το πιο πολυτελή μέρος του ξύλου που ονομάζεται καπλαμάς και που ο κάθε άντρας θα ήθελε να φορέσει.

Με φροντίδα στις λεπτομέρειες, τα προϊόντα των MWties ξεχωρίζουν γιατί διαθέτουν τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Μινιμαλιστική εμφάνιση, χάρη στην οποία θα μπορούσαν να φορεθούν σε casual (με ένα sport πουκάμισο) αλλά και σε επαγγελματικό περιβάλλον (με ένα καλό κοστούμι).
  • Άψογη κατασκευή με προσοχή στις λεπτομέρειες.
  • Αγνά φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας.
  • Μοναδικότητα! Τα προϊόντα που αγοράζεις είναι μοναδικά, καθώς είναι πολύ δύσκολο να βρεις δύο ακριβώς ίδια κομμάτια του προϊόντος. (Κάθε κομμάτι καπλαμά έχει διαφορετική υφή και σχέδιο).

Τα προϊόντα διατίθενται σε καπλαμάδες τριών χρωμάτων: Λευκή βελανιδιά, οξυά (καφέ ανοικτό) και καρυδιά (καφέ σκούρο).

Η Ιδέα!

Η ιδέα ξεκίνησε από έναν νεαρό επιχειρηματία, τον Miroslav, που πάντα ήθελε να δημιουργήσει ένα brand με κάτι ιδιαίτερο και τον συνεργάτη του Vladimir, ειδικό στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και online marketing. Η γυναίκα της ομάδας, η Lenka, εκτελεί χρέη διευθύντριας marketing και ήρθε στην ομάδα με πολλές νέες ιδέες. Τέλος, οι Daniel και Matus φροντίζουν για τον σχεδιασμό, τα λογότυπα, τα βίντεο, τη φωτογραφία και τη συσκευασία των προϊόντων. Αυτό που ξεκίνησε κάποτε ως απλό όνειρο ενός φίλου τους, είναι σήμερα η πραγματική δουλειά τους!

Μοναδική και fashion forward επιλογή για άντρες με στιλ που θέλουν να κλέψουν τις εντυπώσεις σ’ ένα meeting ή να χαρίσουν μια ξεχωριστή εμφάνιση, και το τέλειο δώρο για τους φίλους σας κορίτσια!

XOXO

X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *