“Άλλαξε διάθεση”! Είναι ο τίτλος του σημερινού επεισοδίου… κι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε! Η Sylvia-Anais Dimitriou (mynutritionist.gr) στην ενότητα της διατροφής θα σου προτείνει τρόφιμα για να τονώσεις την ψυχολογία σου ειδικά τώρα που η μελαγχολία των γιορτών πλησιάζει ενώ η Aliki Marinaki (werunfashion.gr) στη μόδα θα σου προτείνει τα πιο hot χρώματα του φθινοπώρου για να ξέρεις τι να ψωνίσεις στις εορταστικές σου αγορές.

Μαζί θα ξεφυλίσσουμε την ατζέντα της εβδομάδας. Δες τις προτάσεις μου για το τι να δεις αυτήν την εβδομάδα στο σινεμά και το θέατρο, τι νέο παίζει στη μουσική και τι να διαβάσεις στον ελεύθερο χρόνο σου καθισμένη δίπλα στο τζάκι… ή το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Επίσης, παρευρεθήκαμε σε μια μεγάλη γιορτή για τα επιτραπέζια που διοργάνωσε η BGNews και σου την παρουσιάζουμε.

Τέλος, η Georgia Kitsanta (YogaGr Georgia στο facebook) στην ενότητα fitness θα σου δείξει απλές και εύκολες ασκήσεις yoga για αρχάριες που μπορείς να τις δοκιμάσεις και στο σπίτι για να χαλαρώσεις και και ανεβάσεις τη διάθεσή σου!

Δες το επεισόδιο στο κανάλι μου στο youtube:

Καλή διασκέδαση!

xxx.

Xenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *