Γύρισες σαν κι εμένα κουρασμένη από το γυμναστήριο και δεν ξέρεις τι πρέπει να φας; Φυσικά θα προτιμήσεις κάτι υγιεινό και ελαφρύ, ιδίως όταν συνδυάζεις τη γυμναστική με δίαιτα. Είναι φυσικό μετά την έντονη άσκηση να πεινάς. Όμως απόφυγε πάση θυσία να πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό! Τιθάσευσε τη λαιμαργία σου με ένα αγαπημένο υγιεινό γεύμα με λίγες θερμίδες αλλά άκρως χορταστικό και θρεπτικό, φροντίζοντας παράλληλα την υγεία σου!

Η επιλογή μου!

Μια καλή επιλογή για ‘μένα είναι τα νέα Cream crackers με κριθάρι, βρώμη & β- γλυκάνη, από την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ! Είναι ιδανικά αν επιθυμείς τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης. Τα Cream Crackers Παπαδοπούλου περιέχουν κριθάρι και βρώμη, θρεπτικά δημητριακά για μια καθημερινή ισορροπημένη διατροφή, ενώ αποτελούν πηγή φυτικών ινών και είναι τραγανά, με ανάλαφρη υφή και εξαιρετικά γευστικά.

Κάθε μερίδα τεσσάρων Cream Crackers με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη, παρέχει 1g β-γλυκάνης. Τα ευεργετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3 g β-γλυκάνης από βρώμη και κριθάρι, σε συνδυασμό με μια ποικίλη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Το υγιεινό γεύμα μου!

Συνδύασε 4 με 5 Cream crackers με κριθάρι, βρώμη & β- γλυκάνη με ένα κομμάτι ή φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών ή με ένα αυγό βραστό!

Γιατί το επιλέγω; Η β-γλυκάνη που περιέχουν τα Cream crackers είναι μια διαλυτή φυτική ίνα που προέρχεται από τη βρώμη και η οποία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, φροντίζοντας την καρδιά μου. Παράλληλα η πρωτεΐνη του αυγού ή του τυριού, αναλόγως τι θα επιλέξεις, συμβάλλει στη μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση! Έτσι λοιπόν, θα καλύψεις την πείνα σου με κάτι γευστικό, θα διατηρήσεις την καλή σου υγεία, προσέχοντας την ίδια στιγμή τη δίαιτά σου!

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις στα supermarkets!

Δοκίμασέ το!

xoxo

X.

crackers

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *