Γράφει η Ράνια Θεοδωροπούλου

Ίσως οι περισσότεροι να μη με ξέρετε – αν μπήκατε πρόσφατα στην υπέροχη παρέα μας – (κάλλιο αργά παρά ποτέ, ωστόσο) ή και κάποιοι από τους «παλιούς» να με έχουν ήδη ξεχάσει τόσον καιρό που έχω να σας γράψω (συγγνώμη!), όμως θα σας αποζημιώσω όλους!

Τί θέλω να πω; Επιστρέφοντας δριμύτερη σας φέρνω υπέροχα νέα! Ήταν Σαββατόβραδο όταν επισκεφτήκαμε κοριτσοπαρέα πεινασμένων φοιτητριών έναν υπέροχο χώρο γεύσεων, που είμαι σίγουρη ότι θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!!!

Ο χώρος…«κόκκινος»;

Αστειεύομαι! Το υπέροχο αυτό παραδοσιακό μεζεδοπωλείο-τσιπουράδικο-κουτουκάκι κοντά στην πλατεία Χαλανδρίου, ονομάζεται «Κόκκινη πιπεριά» – όχι καυτερή όπως συνεχώς μου έρχεται πρώτο στο μυαλό – και είναι αξιολάτρευτο! Ο ζεστός του χώρος, η αρμονική και συνάμα παλαιού ρεμπέτικου μεζεδοπωλείου διακόσμηση με κέρδισε από τα πρώτα λεπτά! Και φυσικά υπάρχουν παντού κρεμασμένες κόκκινες τσίλι πιπεριές (Ε! Να το και το καυτερό, δεν φταίω…)

Και το μενού…τρελό!

Αναρωτιέσαι τώρα εσύ γιατί είναι τρελό… Μα φυσικά δεν πρέπει να φύγεις από εκεί χωρίς να δοκιμάσεις την τηγανιά του τρελού! Μια πανδαισία και μίξη κρεατικών με μια υπέροχη σως στο τηγάνι! Επίσης, εκεί δοκίμασα και την πιο γευστική τυροκαυτερή! (Συνιστώ ανεπιφύλακτα!)

Επιπλέον, εκεί θα βρεις ποικιλία μεζέδων για να συνοδεύσεις το ουζάκι ή το τσιπουράκι σου. Εμείς βέβαια προτιμήσαμε μπύρα αλλά και πάλι το κατευχαριστηθήκαμε! (Ακολουθεί και photo για επιβεβαίωση… ΧΧΧ)!

Απολαμβάνοντας το φαγητό και το ποτό, η μουσική είναι αυτή που παίζει τον δικό της ρόλο ώστε να φύγεις απόλυτα ικανοποιημένος/η. Παλιά λαϊκά, μελωδικά που σε ταξιδεύουν και σου θυμίζουν καλοκαίρια, τη διαδρομή με το αυτοκίνητο μέχρι την πρώτη δροσερή βουτιά!(Αχ! Άντε λίγη ακόμα υπομονή!)

Τέλος, θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συνεργάζονται γι’ αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, όχι μόνο επειδή τα ξέρω προσωπικά αλλά και επειδή έχουν όρεξη και μεράκι κι έτσι αφήνουν τον κάθε πελάτη ευχαριστημένο!

Δεν ξέρω αν σε έπεισα να το επισκεφτείς, όμως μπορώ να πω με σιγουριά πως αξίζει τον κόπο. Όπως κι εμένα μού το πρότειναν, έτσι έπρεπε να κάνω κι εγώ σε ‘σένα!

Τελειώνοντας, θα συνδέσω αυτή μου την “επιστροφή” με τη στήλη μου εδώ στο blog για φοιτητικά νέα, συμβουλεύοντας τους φοιτητές της Αθήνας, οι οποίοι αναζητούν μικρά και ήσυχα κουτούκια με καλό φαγητό και υπέροχη ατμόσφαιρα να περάσουν από την «Κόκκινη Πιπεριά»!

Και μια συμβουλή!

Καλό θα ήταν να έχεις κλείσει τραπέζι πριν το επισκεφτείς λόγω περιορισμένου χώρου και μεγάλης ζήτησης…

Θα τα ξαναπούμε σύντομα (το υπόσχομαι!) και περιμένω τα σχόλιά σου!

Να περνάς υπέροχα!

Σε φιλώ ?

Ράνια


Info

Ανδρέα Γκίνη 4, Χαλάνδρι, Τ.Κ.: 15233 (απέναντι από τα Public)
Ανοιχτά Δευτέρα με Κυριακή 10πμ. – 1πμ.
Τηλ: 210 6896752

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *