Γεια σας φίλες μου! Τα μπάνια συνεχίζονται κανονικά, όπως και το καλοκαίρι, γι’ αυτό και δεν μπορώ ν’ ακούω ακόμα τη φράση “Καλό Χειμώνα”! Ο ήλιος καίει, κάποιων η άδεια μόλις ξεκίνησε και ο Σεπτέμβρης αναμένεται ζεστός, οπότε οι εξορμήσεις στην παραλία συνεχίζονται κανονικά.

Γι’ αυτό και σ’ αυτό το post ανακάλυψα ένα video με υπέροχα hacks για την παραλία που θα σε σώσουν και θα κάνουν το μπάνιο σου πιο άνετο και διασκεδαστικό. Γιατί το μόνο που δεν θέλεις να έχεις φέτος το καλοκαίρι στην παραλία είναι άγχος.

Beach hacks

#Beach hack 1: Προστασία κινητού τηλεφώνου! Εντάξει, σίγουρα θέλεις να ανεβάζεις photos στο instagram από την ξαπλώστρα σου, όπως και να χαζεύεις στο facebook ή να μιλάς με την κολλητή σου. Γι’ αυτό η λύση είναι μία! Βάλε το κινητό σου σε ένα διάφανο σακουλάκι τροφίμων και συνέχισε να το χρησιμοποιείς κανονικά.

#Beach hack 2: Ένα ice… αντηλιακό! Κάνει υπερβολική ζέστη στην παραλία και σίγουρα αναζητάς κάτι παγωμένο για να δροσίσεις το σώμα σου, εκτός του να πιεις κάτι. Αν δεν θέλεις να μπαίνεις συνέχεια στην παραλία δοκίμασε να έχεις μαζί σου ένα ψυγειάκι και να βάλεις το αντηλιακό σου μέσα για να είναι παγωμένο. Έπειτα άπλωσέ το στο σώμα σου. Και δροσίζεσαι και φυσικά προστατεύεσαι από την ακτινοβολία.

#Beach hack 3: Aloe Vera σε κύβους! Βάλε από βραδύς στην κατάψυξη gel aloe vera μέσα σε μια θήκη για παγάκια και το πρωί άδειασε τους κύβους στο ψυγειάκι σου και πάρ’ τους μαζί σου στη θάλασσα. Κάνε μασάζ με αυτούς στο σώμα σου όταν ζεσταίνεσαι. Η απόλυτη ανακούφιση και ενυδάτωση της επιδερμίδας σου!

#Beach hack 4: Το αντηλιακό για προστασία από… τους κλέφτες! Θέλεις να μπεις για μπάνιο με την παρέα σου και σκέφτεσαι να μην αφήσεις μόνα τους τα πράγματά σου με τόσες κλοπές που συμβαίνουν καθημερινά. Η Λύση: Πλύνε ένα παλιό μπουκάλι αντηλιακού και τοποθέτησε μέσα τα χρήματα, το ρολόι, τα κλειδιά και ό, τι πράγματα αξίας διαθέτεις. Δεν θα το βάλει κανείς στο μάτι!

#Beach hack 5: Bob ο… παγωμένος σφουγγαράκης! Εγώ καλά σου λέω να ετοιμάσεις ένα ψυγειάκι παραλίας αλλά εσύ δεν έχεις παγοκύστη για να πάρεις μαζί σου. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Πάρε ένα σφουγγάρι, βάλ’ το στην κατάψυξη όλη τη νύχτα και το πρωί απλά τοποθέτησέ το μέσα στο ψυγειάκι σου! Έτοιμη!

Καλά μπάνια και καλή συνέχεια καλοκαιριού!

Υ.Γ.: Το μαγιό που φοράω είναι ARENA και η απέραντη παραλία είναι το Καλαμάκι στη Ζάκυνθο.

xxx.

Xenia

5 hacks that will save you on your next beach trip!

Posted by Cosmopolitan on Mittwoch, 29. Juli 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *