Στο σημερινό επεισόδιο, ο τίτλος είναι “Αποτοξίνωση ΤΩΡΑ”! Εμείς λατρεύουμε το φθινόπωρο. Όχι μόνο γιατί ο ήλιος ακόμα λάμπει και η ζέστη καλά κραττεί αλλά και γιατί είναι μια μεταβατική περίοδος που προσφέρεται για ανασυγκρότηση, νέους στόχους, αναθεωρήσεις και φυσικά αποτοξίνωση. Έλα μαζί μας και σίγουρα θα σου φτιάξουμε τη διάθεση!

Η Σύλβια – Αναΐς Δημητρίου (mynutritionist.gr) στην ενότητα Διατροφή θα σε βοηθήσει να αποτοξινωθείς με ένα σούπερ και πανεύκολο smoothie ενώ η Αλίκη Μαρινάκη (werunfashion.gr) στη μόδα θα σε πάει για ψώνια στο κατάστημα Pretty Woman Ν.Ερυθραια και θα σ’ ενημερώσει για όλες τις φθινοπωρινές τάσεις για να ξέρεις τι να φορέσεις στις εξόδους σου.

Μαζί μου θα ξεφυλλίσεις την ατζέντα της εβδομάδας. Δες τις προτάσεις μου για το τι να δεις αυτήν την εβδομάδα στο σινεμά και το θέατρο, τι νέο παίζει στη μουσική και τι να διαβάσεις στον ελεύθερο χρόνο σου. Επίσης, στην ενότητα fitness ανακάλυψα μια νέα μέθοδο γυμναστικής, την ηλεκτρομυϊκή διέγερση, στο studio NamastE-Fit.gr στο Νέο Ηράκλειο που σίγουρα θα σε συναρπάσει.

Τέλος, αυτήν τη φορά ταξιδέψαμε στη Σάμο και σε καλούμε μαζί μας σε μια μίνι απόδραση από την πόλη για να χαλαρώσεις και να αναθεωρήσεις τους στόχους της νέας σεζόν.

Δες το επεισόδιο στο κανάλι μου στο youtube:

Καλή διασκέδαση!

xxx.

Xenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *