Ε λοιπόν ναι!!! Η προσπάθειά μου για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μόλις απέκτησε χρώμα και… γεύση!

Το καλοκαίρι είναι ίσως μια καλή περίοδος για να ξεκινήσεις αποτοξίνωση! Ναι ξέρω πως η άδειά σου είναι περιορισμένη, πήζεις ατελείωτες ώρες στο γραφείο πάνω σε έγγραφα και υπολογιστές με τη ζέστη να δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και ίσως στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτεις να γυμνάζεσαι (το καλό που σου θέλω…), να διασκεδάζεις και γενικά να ζεις δυναμικά. Γι’ αυτό το σώμα σου χρειάζεται ενέργεια. Πριν πλακώσεις τους καφέδες και τις γρανίτες όμως, σκέψου το κορμί που θα απλώσεις στην παραλία αλλά και την υγεία σου. Για εμάς λοιπόν, που έχουμε περιορισμένο χρόνο αλλά θέλουμε και όμορφο και υγιές σώμα, αναζητώντας παράλληλα τόνωση, υγεία και ευεξία, ανακάλυψα ένα super προϊόν που θα σε καταπλήξει, προσφέροντάς σου όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις σε μια δύσκολη καλοκαιρινή ‘μέρα!

Ο λόγος για τα καινούρια νερά βιταμινών TopShape σε διάφορες γεύσεις που θα βρεις παντού, από τα ψυγεία επιλεγμένων supermarkets μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς απ’ όπου περνάς για να πας στο γραφείο. Άσε που τα παίρνεις άνετα και στην παραλία!

Υπέροχες Γεύσεις

#1 Το αγαπημένο μου είναι το Νερό βιταµινών Everyday µε γεύση πράσινου µήλου
που προσφέρει συνδυασµό βιταµινών και στοιχείων (όπως φολικό οξύ, βιταµίνη Β3, βιοτίνη Β7, βιταµίνη C, βιταµίνη Ε, βιταµίνη Β12, ψευδάργυρο, µαγνήσιο και βιταµίνη Β5), που βοηθούν τον οργανισµό να συγκεντρώσει περισσότερες δυνάµεις ενώ του παρέχουν και τόνωση!

Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις και κάποια από τις υπόλοιπες γεύσεις.

#2 Νερό βιταµινών Essential µε γεύση πορτοκαλιού

Η ποικιλία βιταµινών Essential ενισχύει το καρδιοαγγειακό, το πεπτικό, το ανοσοποιητικό, το μυϊκό και το νευρικό σύστημα! Το νερό επίσης, τονώνει τον µεταβολισµό, επιβραδύνει τη γήρανση, ενώ το σύµπλεγµα ωφέλιµων συστατικών αποτελεί βάση για λαµπερά µαλλιά, αστραφτερό δέρµα και γερά νύχια. Οι βιταµίνες που περιέχει το Essential είναι Β3, βιοτίνη, Β7, βιταµίνη C και βιταµίνη 12!

#3 Νερό βιταµινών Defense µε γεύση λεμονιού και σαμπούκου

Ο συνδυασµός των βιταµινών DEFENSE εντοπίζει, καταστρέφει και καταπολεµά τους ιούς και τις αδυναµίες του οργανισµού, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστηµα και µειώνει το επίπεδο των ορµονών που σχετίζονται µε το άγχος. Βοηθά επίσης, το πεπτικό σύστημα και περιέχει φολικό οξύ, βιταµίνη C, βιταµίνη Ε, βιταµίνη Β12 και ψευδάργυρο!

#4 Νερό βιταµινών Reload µε γεύση λεµονιού και λάιµ

Last but not least το Reload περιέχει φολικό οξύ, βιταµίνη Β3, βιταµίνη Ε, βιταµίνη Β12, ψευδάργυρο, µαγνήσιο και βιταµίνη Β5 και εξασφαλίζει έναν εύκολο, τονωτικό και ωφέλιµο τρόπο για την αναπλήρωση των δυνάµεων.

Ποτέ η αποτοξίνωση, η ευεξία και η υγεία δεν συνδυάστηκαν καλύτερα! Δοκίμασέ τα!

Στην υγεία σου!

xxx.

Xenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *