Το ότι μου αρέσει το vintage σίγουρα το έχεις διαβάσει αρκετές φορές στα posts μου! Γι’ αυτό αγαπώ την Πλάκα, το αγαπημένο μου σημείο της Αθήνας. Έχει κάτι το ρετρό, αναμεμειγμένο με το σύγχρονο, το γραφικό, το φιλόξενο και το ελληνικό και κυρίως σφύζει από ζωή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Είναι μια συνοικία ζωντανή, γεμάτη χρώματα και γεύσεις. Μου θυμίζει την παλιά Αθήνα, γι’ αυτό αγαπώ να βολτάρω εκεί με την παρέα μου τα ανοιξιάτικα, Κυριακάτικα πρωινά.

Ανακάλυψα ωστόσο, ακόμα έναν καλό λόγο για να επισκέπτομαι την περιοχή συχνότερα και αυτός είναι το Coco’s Ice Cream & Frozen Yogurt! Μπορεί να είναι μικρό, αλλά σίγουρα θα το λατρέψεις! Είναι απόλυτα vintage και μπορείς να πάρεις στο χέρι ή να δοκιμάσεις εκεί smoothies, milk shakes, τσάι, καφέ, φυσικούς χυμούς – ειδικά τώρα που αρχίζει και κάνει ζέστη – και φυσικά ΠΑΓΩΤΟΟΟ με την καλύτερη θέα!!! Επίσης, οι υπάλληλοι είναι πολύ φιλόξενοι, χαμογελαστοί και πάντα πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν.

Ναι ΟΚ ξέρω πως σ’ έχω πρήξει στο instagram για υγιεινή διατροφή και άσκηση με φωτογραφίες από το βραδινό μου – κυρίως δημητριακά με σοκολάτα και φρούτα – όμως μια Κυριακή (καλά μπορεί και δύο…) δικαιούμαι μια ατασθαλία στη διατροφή μου! Το Coco’s έχει υπέροχα γλυκά και γεύσεις παγωτών για να διαλέξεις (δοκίμασε μαστίχα – κανέλα και cheesecake, οπωσδήποτε!!!) αλλά και frozen yogurt για ‘μένα που λέω να μην ξεφύγω πολύ διατροφικά!

Σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά – ίσως την άλλη Κυριακή, γιατί όχι; – αλλά αν βγάλει κι εσένα ο δρόμος σου στην Πλάκα, κάνε ένα stop για να πάρεις μια ανάσα! Α! Και extra tip! Δοκίμασε και γεύση παγωτού mint chocolate… δεν έφαγα αλλά οι φίλοι μου μού είπαν πως είναι πολύ yummmmm!

Info

Coco’s Ice Cream & Frozen Yogurt Plaka – Acropolis

Κυδαθηναίων 26 – Ακρόπολη
Πλάκα, T.K. 10558
Τηλ.: 210 3253993
E-mail: info@icecreamcocos.com
Web: http://www.icecreamcocos.com
Ανοιχτά: Καθημερινά 10:00 – 2:30

xxx.

Xenia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *